meerluiken

uit 2009 tot 2011 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

tot stof, 2-luik

2011

als alles afgesloten nergens nog een uitweg   waarheen dan hier verstillen tot stof   Tweeluik van velours, organza en poëzie. Rechts een voorstelling van oranje organza onder een atmosfeer van donkerblauw velours (75 x 50 cm). Links op hetzelfde oranje organza (35 x 75 cm) het bijbehorende gedicht:  

NAAKT, 2-luik

2010

NAAKT   hier te staan klaar voor wat met wat was   vrij te ademen   niet meer tranen van de wind alles   tijd   Digitaal bewerkte aquarel met gedicht naar houten torso van Bart Ensing. Print op plexiglas voor bevestiging met 4 bouten aan de muur. Ook verkrijgbaar als ansichtkaart.

hoge vlucht, 5-luik

2009

hoge vlucht   een onopgemerkt genomen besluit de vleugels uit te slaan op gunstige wind de verte ingegleden                   en dan opgaan in het uitzicht los van de wereld         weg van de kudde weg                      langs eigen weg      weg weg van het voedsel   hoe lang            ver         hoog tot de roep van ingewanden klinkt ten teken de vleugels in te vouwen de tenen te spreiden                 in overgave   zwaartekracht voert de snelheid op duizelingwekkend snel het loslaten wat valt is een onzichtbare vlek in de overweldigende kleurenformatie overtolligheid wordt over het hoofd gezien   weerstand duurt           dwingt de vleugels te spreiden mee te bewegen op zachte wind omlaag te glijden aan de grond de vleugels in te vouwen omzien               naar wat verschiet     5-luik van verschillende uitsnedes van ingescande aquarel met gedicht. Ingelijste prints in passepartout in beperkte oplage.